Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wawel Keserű csokoládé 74% ghánai gabonával és himalájai sóval 100g -darabár (15db/karton)

Ár:
660 Ft (520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A termékről

Wawel Keserű csokoládé 74% ghánai gabonával és himalájai sóval 100g -darabár (15db/karton)
43% Kakaóvaj tartalmú étcsokoládé
GMO mentes
Pálmaolaj mentes
Nincs hozzáadott cukor
Keserű csokoládé 74% ghánai gabonával és himalájai sóval 100 g
Egy ilyen ízkeveréktől megfordulhat a fejed! Egy tábla csokoládéban helyet kap a bájos édesség, az agresszív keserűség és a meglepően sós íz. A ghánai szemcsés keserű csokoládé üdvözölte az új társat - a himalájai sót. Együtt elképesztő variációt alkotnak a szárazabb karakterű édességek témájában. A legnagyobb rajongókat is sikerült meggyőznünk az elképzelhetetlenül édes ízekről. Ezeknek a rendkívüli érzéseknek a lényege a nem nyilvánvaló ropogósság.
Felfedezzük Ghána gazdagságát
Kifejezetten az Ön számára, hogy egyedi ízvilággal kedveskedjünk, tettünk egy kirándulást Ghánába. Azonnal beleszerettünk ebbe az afrikai régióba, a magunkkal hozott finom kakaóbab miatt is. Belőlük készül az étcsokoládé, amely 74%-ban kakaót tartalmaz. Biztosan érezni fogod Ghána hangulatát, rendkívül színes, vidám és mindig mosolygós. A ghánai kakaóbab az egyik legjobb és a legjobban értékelt csokoládé ínyencek szerte a világon. Ők is szerelmesek lesznek beléd!
Megtörjük a jeget és az ízeket
Néha valami nem ragad be a beszélgetésbe, feszült a légkör, és kínos csend van a levegőben, amitől mély lélegzetvételeket hallasz, amelyek keverednek egymással. Aztán megjelenik - keserű csokoládé, amely megtöri az első jeget, és azonnal édesé és kellemessé válik. Az ízeket is bontjuk, szeretjük a meglepő kombinációkat létrehozó kísérleteket. Az édességet ezúttal nagy mennyiségű keserű kakaóbabbal törtük meg, a keserűséget pedig egy finom sós himalájai sóval egészítettük ki. Szerintem sikerült meglepnünk!
eserű csokoládé mindössze 4 összetevőből
Vannak olyan összetevők, amelyeknek nincs szükségük ízfokozókra és mesterséges színezékekre, hogy tökéletesek és kategóriájuk legjobbjai legyenek. A himalájai só hozzáadásával készült keserű csokoládé mindössze 4 összetevő kombinációja, amelyek között nincs semmi, amit ne nevezhetnénk "jónak". Pálmaolaj és E476 emulgeálószer nélkül, ezért olyan… más, jobb az íze!
Keserű csokoládé 74% ghánai kakaóbabbal és himalájai sóval
Kiváló íz és telt illat
Magas kakaótömeg (a termék 74 tömeg%-a)
Jó összetétel - csak 4 összetevő

Keresés