Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wawel Keserű csokoládé 74% gabonával Ghánából 100g -darabár (15db/karton)

Ár:
660 Ft (520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A termékről

Wawel Keserű csokoládé 74% gabonával Ghánából 100g -darabár (15db/karton)
Gmo mentes
Pálmaolaj mentes
Nincs hozzáadott cukor
Keserű csokoládé 74% gabonával Ghánából 100g
Édesség száraz aromával. Sötétbarna, amelyet, mint kiderült, nem csak a nők szeretnek. 100 g élvezet egy tábla étcsokoládéban, amely a kakaótartalom 74%-át rejti . Igazi ritkaság, amibe bele lehet szeretni, sőt talán bele is lehet szeretni. Mély íz, csábító illat és ez a fényes szerkezet. És amikor az első kockához nyúlunk, halljuk a csokoládénak ezt a jellegzetes hangját, amely tökéletesen megtöri, minden érzékszervet stimulálva.
Keserű csokoládé igazi ínyenceknek
Utazásra visszük a világ távoli sarkain keresztül. Ezúttal az afrikai földet látogatjuk meg, ahonnan a legjobb kakaóbab származik. Okkal választottuk ezt az irányt. Erről a területről, pontosabban Ghánából származik az a kakaóbab, amelyet csokoládénk előállításához használtunk. Újra felfedezzük gyönyörű bolygónkat a kincseivel, amelyek annyi pozitív energiával látnak el bennünket. A válogatott szemeknek köszönhetően sikerült ilyen finom ízt elérni. Minden kocka egy további utazás, ösvényeken, vadonokon és hatalmas afrikai sivatagokban járunk, hagyjuk magunkat elragadni a képzeletünktől.
Kellemes találkozások kísérője
A ghánai babos étcsokoládé semmilyen helyzetben nem okoz csalódást. Magányos esték alkalmával kényezteti ínyenceit, amikor a forró teában olyan csodálatosan elolvad a szájban. Még több boldogságot áraszt, ha otthoni beszélgetéseink során megosztjuk barátainkkal. És gyakran egy-egy kötetlen találkozás alkalmával is, ezért érdemes mindig magánál tartani. Tökéletesen passzol egy erős eszpresszóhoz, sok a közös bennük!
Csak 3 jó összetevő
Ugyanaz az édességben rejlik, amit mindössze 3 összetevőből készítünk. A természetes összetevők ízének mélységére és gazdagságára összpontosítunk, emulgeálószerek, mesterséges színezékek és ízfokozók nélkül. Azt hozzuk létre, ami jó és hiteles. Tegyen egy kirándulást velünk Ghánába. Felejthetetlen ízeket kínálunk!
Keserű csokoládé 74% ghánai kakaóbabbal
Kiváló íz és telt illat
Magas kakaó szárazanyag tartalom (a termék 74 tömeg%-a)
Jó összetétel - csak 3 összetevő

Keresés